Results page

Results: 12


Romantični Paket

Romantični Paket

Želite da iznenadite voljenu osobu, proslavite godišnjicu, medeni mesec, rođendan ili se bez posebnog povoda nagradite opuštanjem i uživanjem? Iskoristite specijalnu ponudu i odlučite se za ROMANTIČNI PAKET paket i nezaboravne trentuke u jednom od naših Spa apartmana. Nudimo sve što je potrebno za savršeno romantično veče. Dočekaće vas apartman ukrašen laticama ruža, penušavo vino, mirišljave sveće, itd. Prigušena svetla i đakuzi će posebno doprineti Vašem uživanju i omogućiti da doživite veče iz snova.
Klasik Apartman

Apartman 11

Apartman 11 poseduje kupatilo sa tuš kabinom, kuhinju, francuski ležaj, tv, mini bar na zahtev, klimu, podno grejnje, wi-fi internet, kablovsku televiziju, ogledala koja sobi daju prostranstvo, kao i svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljinu, rasvetu i foto tapete koje apartmanu daju toplinu.

Klasik Apartman

Apartman 10

Apartman 10 poseduje kupatilo sa tuš kabinom, kuhinju, francuski ležaj, tv, mini bar na zahtev, klimu, podno grejnje, wi-fi internet, kablovsku televiziju, ogledala koja sobi daju prostranstvo, kao i svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljinu, rasvetu i foto tapete koje apartmanu daju toplinu.
Spa Apartman

Apartman 9

Apartman 9 poseduje kupatilo sa tuš kabinom, djakuzi, francuski ležaj, tv, mini bar na zahtev, klimu, podno grejnje, wi-fi internet, kablovsku televiziju, ogledala koja sobi daju prostranstvo, kao i svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljinu, rasvetu i foto tapete koje apartmanu daju toplinu.Idealan za dnevni smeštaj.

Klasik Apartman

Apartman 8

Apartman 8 pseduje kupatilo sa tuš kabinom, kuhinju, francuski ležaj, tv, mini bar na zahtev, klimu, wi-fi internet, kabovsku televiziju, ogledala koja sobi daju prostranstvo, kao i svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljinu, rasvetu i foto tapete koje apartmanu daju toplinu.
Spa Apartman

Apartman 7

Apartman 7 poseduje kupatilo sa tuš kabinom, francuski ležaj, tv, mini bar na zahtev, klimu, wi-fi internet, kablovsku televiziju, ogledala koja sobi daju prostranstvo, kao i svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljinu, rasvetu i foto tapete koje apartmanu daju toplinu.